Kontakta oss via mejl eller telefon.

©IRIZ Akademin

Stigbergstorget 1, Gothenburg, Sweden

Par- & Relationsvägledning

Parprogram á 10 tillfällen.

En sund och naturlig relation bygger på självkännedom och viljan att växa och utvecklas  tillsammans. Vägen dit börjar med att lära känna sitt äkta "JAG" det är först då ni kommer att kunna möta varandra på ett förtroende fullt sätt. Nu har du och din partner möjligheten att pröva på det unika "PR" (par-och relations) programmet helt kostnadsfritt! Introduktionstimmen är för er som vill växa som människor, fär bättre självinsikt och bli tryggare i er relation.

Om PR-programmet:

  • Under sammanlagt 10 samtalstillfällen får du och din partner goda insikter i hur era beteende mönster påverkar er relation samt hur ni kan förändra dem.

  • Vid det första samtalstillfället går ni tillsammans med två samtalsvägledare (SV) igenom era idividuella och gemensamma mål. Detta för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa er framåt både som individer och i er relation. Därefter kommer ni individuellt, under fem tillfällen, träffa en personlig SV för att förbättra er egen självbild och aktivera ert äkta "JAG!. Programmet avslutas med en gemensam utvärdering tillsammans med båda era SV och en planering inför framtiden.

  • Programmet bygger på 16 års kliniskt klientarbete med mycket goda resultat och nöjda klienter. Upplägget är en mix av utvecklande samtal, praktiska tester och inspirerande hemuppgifter.

 

För mer information eller bokning av introduktionstimmen kontakta oss på 031-14 46 10 eller mejla till info@iriz.se