Kontakta oss via mejl eller telefon.

©IRIZ Akademin

Stigbergstorget 1, Gothenburg, Sweden

Diplomerad Samtalsterapeut

IRIZ Akademins utbildning till diplomerad samtalsterapeut vänder sig till dig som, utifrån en egen trygg plattform i IRIZ Metoden, vill arbeta som samtalsterapeut. För att läsa vidare till samtalsterapeut krävs det att du har läst i 2 år och erhållit ett diplom i energiterapi. 

Pris

Privatperson: 32.500 sek/termin ink moms.

Företag/organisation: 32,500 sek/termin ex moms. 

All kurslitteratur ingår i kursavgiften men observera att kostnaden för samtalsterapi och energiterapi inte ingår. Det finns möjlighet till att dela upp terminsavgiften i månadsbetalningar.

Ansökning

Vill du anmäla ditt intresse och komma på en personlig antagningsintervju? 

Vi tillämpar fortlöpande antagning. 

Vänligen kontakta oss på info@iriz.se eller på 0766-31 45 59. 

Utbildningens omfattning

Utbildningen sträcker sig under 4 terminer (2 år) och den schemalagda utbildningstiden uppgår till ca 10 utbildningstillfällen per termin. Utbildningen är både teoretiskt och praktisk där eleven kommer att utföra praktik under utbildningens fjärde år. Under sitt sista år skall eleven skriva en C-uppsats utifrån ett ämnesområde som berör områden inom IRIZ Metoden och den femte vågens psykologi. Eleven skall även genomföra minst 40 timmar individuell samtalsterapi under sina 4 terminer till diplomerad samtalsterapeut. (ingår ej i kursavgiften).  

För att bli godkänd erfordras det att eleven fått godkänt på de skriftliga inlämningsuppgifterna som hör till utbildningen, genomfört minst 40 timmars individuell samtalsterapi hos en diplomerad samtalsterapeut från IRIZ Akademin, varit 100% närvarande av den schemalagda tiden samt fått fått godkänt på sin C-uppsats och praktikperiod. 

4 årig Yrkesutbildning i IRIZ Metoden, den femte vågens psykologi.

Utbildningens syfte 

Som samtalsterapeut kommer du att vägleda individer till att upptäcka och uttrycka sin unika potential. Därmed bidrar du till mänsklighetens och det kollektiva medvetandets växande.

Välkommen med din anmälan till info@iriz.se