Kontakta oss via mejl eller telefon.

©IRIZ Akademin

Stigbergstorget 1, Gothenburg, Sweden

Diplomerad Energiterapeut

IRIZ Akademins utbildning till diplomerad energiterapeut omfattar grundutbildningen i Personligt växande (3 terminer) samt ytterligare en termin, som omfattar mer praktiska övningar, till att bli diplomerad energiterapeut.

Utbildningens syfte och behörighet

Med hjälp av olika verktyg och uråldrig helande tekniker kan du utveckling dina inre förmågor och möjligheten till att hjälpa andra att finna inre balans och harmoni. Du skall ha läst och blivit godkänd på vår grundutbildning i Personligt växande samt bedömts lämplig till att fortsätta.

2 årig Yrkesutbildning, inklusive grundutbildningen; Självledarskap.

Välkommen med din anmälan till info@iriz.se

Utbildningens omfattning

Den schemalagda utbildningstiden uppgår under halvåret till ca 10 utbildningstillfällen. Utbildningen är både teoriteiskt och pratisk där eleven kommer utföra praktik under terminens gång. Eleven skall också genomföra minst 5 timmars individuell energiterapi och minst 5 timmars indivduell samtalsterapi hos en diplomerad energiterapeut/samtalsterapeut på IRIZ Akademin. (ingår ej i kursavgiften).

För att bli godkänd erfodras det att eleven fått godkänt på de skriftliga inlämningsuppgifterna som hör till utbildningen, varit 100% närvarande av den schemalagda tiden, genomfört minst 10 timmars individuell energiterapi/samtalsterapi samt blivit godkänd på sin praktik. Efter avslutad utbildning genomförs en evaluering och varefter det går bra att söka vidare till vår yrkesinriktade diplomutbildning till samtalsterapeut.

Pris

Privatperson: 27.500 sek/termin ink moms.

Företag/organisation: 27.500 sek/termin ex moms.

All kurslitteratur ingår i kursavgiften men observera att kostnaden för samtalsterapi och energiterapi inte ingår. Det finns möjlighet till att dela upp terminsavgiften i månadsbetalningar.

Ansökningstid

Vill du anmäla ditt intresse och komma på en personlig antagningsintervju? Vi tillämpar fortlöpande antagning. Vänligen kontakta oss på info@iriz.se eller på tel. 0766-31 45 59.