Kontakta oss via mejl eller telefon.

©IRIZ Akademin

Stigbergstorget 1, Gothenburg, Sweden

Caroline Albo

Att förstå sitt syfte och leva utifrån sitt sanna Jag är en viktig del till vår hälsa och inre välmående. Under många år sökte jag efter mitt syfte och svar på vem Jag är, men på helt fel ställen. Det var inte förrän jag 2015 fann IRIZ Akademin och påbörjade en inre resa, både genom utbildning och samtalsterapi, som jag kunde komma i kontakt med mitt sanna Jag och finna en större meningsfullhet med min tillvaro. 

Jag vet av egen erfarenhet att en inre resa inte alltid är lätt att göra. Den kan vara kantad av rädsla, sorg, mörker och besvikelser. Men på andra sidan väntar alltid frihet. Att våga möta sig Själv och se klart på sin historia gör det möjligt för oss att uppnå en större medvetenhet och släppa taget om förflutna händelser och blockeringar som hindrar oss på vår väg mot sann lycka. Det är först när vi når vår kärna och får kontakt med vårt sanna Jag som vi kan läka inifrån och ut och börja leva våra liv fullt ut. 

För dig som vill lära känna dig själv och finna en större balans i tillvaron finns jag här för att guida dig och stötta dig på din väg. 

Varmt välkommen till mig!

Samtalsterapeut | Energiterapeut